Drywin Építő Kft., Dánszentmiklós

1 Vélemény
Drywin Építő Kft.
Nyáregyházi út
2735 Dánszentmiklós
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Tetőszerkezetek - Tetőfedések - Száraz építés - Komplett felújítások.

A drywin építő kft fő profilja az ácsolt tetőszerkezetektől kezdve mindennemű fedési megoldásokon át az ereszcsatornák kivitelezéséig terjed. A tökéletes eredmény érdekében csak a legjobb márkákat, legmegbízhatóbb eszközöket használjuk fel az ön otthonában. Önnek csak annyi a dolga, hogy megossza velünk álmait, elképzeléseit és mi megvalósítjuk, megépítjük önnek, hogy háza és kertje igazi otthon lehessen.


Cégleírás
Amennyiben építkezik, fontos, hogy a tetőszerkezet is az Ön igényeinek megfelelően készüljön el, lehetőleg belátható időn belül. Új építésű tető esetében javasoljuk a cseréptető választását, amelyre a gyártók, típustól függően 30 - 33 év garanciát biztosítanak. Természetesen a vásárló határozza meg, hogy milyen típusú cserepet választ, de szakmai segítséget ebben is tudunk nyújtani. Fontos a faanyag megválasztása is, melyben szintén segítünk a megrendelőnek, amennyiben igény van rá. Kapcsolatban állunk több fateleppel - tüzéppel, szükség esetén több árajánlatot is tudunk készíteni a megrendelt munkához, melyekből azután a megrendelő döntheti el, mely a számára leginkább kedvező.
Vállaljuk új építésű családi házak teljes tetőszerkezetének elkészítését az első lépéstől az utolsóig. Munkánkat a pontosság és nagyfokú szakértelem jellemzi. Célunk, hogy meghatározott idő alatt, a lehető legjobb minőségű munkát végezzük, és hogy ügyfeleink igényét maximálisan kielégítsük. Telefonon a nap bármely szakában rendelkezésére állunk, levelére rövidesen válaszolunk.
Kérje ingyenes árajánlatunkat, győződjön meg korrekt árainkról. Telephelyünk Pest megyében, Budapest szomszédságában található, de az ország egész területéről várjuk érdeklődését, megrendelését. Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink népes táborában üdvözölhetjük. További információért keresse fel honlapunkat a DryWin.hu oldalon.
Idegen nyelvű leírás
The drywin Ltd was founded in 2000, has been dealing with old and new family homes tetőszerkezeteinek complete renovation, creation. Main profile of the timber from any obstruction solutions to cover final implementation of the gutters. The perfect result, only the best brands, the most reliable tools used in your home. The only thing you have to share your dreams, ideas, and we carry it out, you engineer to the house and garden can be a real home. If built, it is important that the roof is made according to your needs, if possible within the foreseeable future. A new building is proposed for the roof tile with a choice of manufacturers, depending on the model from 30 to 33 year guarantees. Of course, the customer determines what type of tile answer, but we can provide professional help in this.
It is important to choose the wood, which also help the customer, if you need it. We are in contact several fateleppel - tüzéppel, if necessary, we can also make the offer more work-ordered, from which the customer can decide after that for the most favorable. We undertake new build family homes in the entire roof prepare start to finish. Our work is characterized by precision and a high degree of expertise. Our goal is to set the time, the best possible job is done, and that our customers need to satisfy the needs. Phone at any time of day for you, to answer your letter soon.
Get a free quote, make sure that our prices fair. We are located in Pest County, Budapest vicinity, but all over the country we are interested, place an order. We hope that you will soon be happy to welcome our camp population. For more information, please visit our website at DryWin.hu site.
Kulcsszavak:
Építőipar, Építőipari szolgáltatás, Tetőfedés, Ácsmunka, Gipszkartonozás, Ács, Tetőszerkezet, Álmennyezet, Tetőszigetelés, Tetőfedő, Pergola, Cserepezés, Zsindelyezés, Szigetelés, Ereszcsatorna, Zsindely, Eresz, Gipszkarton, Válaszfal, Terasz, Lépcső, Filagória, Balkonládák, Utcanévtábla
Szolgáltatási helyek
Telephelyünk Pest megyében, Budapest szomszédságában található, De Az Ország Egész Területéről Várjuk Érdeklődését, Megrendelését.
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Angol
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Drywin Építő Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Dry-Win

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2007-ben komplett új tető készítésére kértem fel a drywin céget. Mivel a mi családi házunk azelőtt lapos tetős volt és már annyira elavult a szigetelése, hogy javíthatatlan volt. Azt hittem, hogy egy ekkora munka teljes káoszt fog okozni, de hála a kivitelezők páratlan hozzáállásának szinte észre sem lehetett venni, hogy akkora munka folyik a fejünk felett. Nem csináltak rumlit, minden nap teljes tisztaságot hagytak maguk után, és árban is nagyon korrektek voltak. Már négy éve hál istennek semmi panasz sincs a tetővel, gond nélkül teszi a dolgát, épp úgy mint a Drywin! Maximálisan elégedett vagyok az elvégzett munkával és mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Domján Tibor, Nagykáta.

Írjon véleményt a(z) Drywin Építő Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Bozori István
Vezetőség

Üzenet küldése

+3620-2732531

+3620-2732531

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  Balkonládák-
  Balkonládák, virágtartók. Miért elégedne meg a silány minőségű műanyaggal? Mikor a Lucfenyőből, vagy kérésre Boroviból tökéletesre csiszolt, két rétegben alapozott és három rétegben színre festett balkonládáink örök érvényűnek számítanak.

  Gipszkarton-rendszerek-
  Gipszkarton rendszerek, szigetelések. Alkalmazásuk a hagyományos válaszfal szerkezethez képest jelentős költségcsökkenést eredményezhet. Az üreges szerkezetnek köszönhetően alkalmas épületgépészeti és elektromos vezeték gazdaságos elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés beépítésére.

  Ereszcsatornák-
  Ereszcsatornák, bádogosmunkák. A csatorna peremén túlbukó víz károsítja a homlokzatot és segíti a falban a gombák megtelepedését. Télen a feltorlódott és megfagyott víz, valamint a csüngő jégcsapok a ház csatornájának visszafordíthatatlan károsodását, torzulását és a csatlakozások szétnyílását okozhatják.

  Filagóriák-
  Kerti bútorok, dobogók, pergolák, filagóriák. A tökéletes eredmény érdekében csak a legjobb márkákat, legmegbízhatóbb eszközöket használjuk fel az Ön kertjében. Igény esetén, helyszíni felmérés után a válogatott anyagokat telephelyünkön szabjuk méretre és csiszoljuk, s csak a már összeépítésre kész, méretpontos "terméket" szállítjuk a

  Gipszkartonozás
  Gipszkartonozás - száraz építés. -Ha a tetőterét kívánja beépíteni... -Ha gyermekének szobát szeretne leválasztani... -Ha nincs megelégedve falának hőszigetelésével... -Ha a vakolat a lakásban megsérült és ki akarja javítani... -Ha túl hangos a szomszéd és a falát utólagosan szeretné hangszigetelni... 450 HUF
  Összes termék megtekintése

  Céginformációk

  Facebook
  Twitter

  Letöltés

  MiTek_szeglemezes_faszerkezetek
  MiTek_szeglemezes_faszerkezetek
  PDF from 2012. 11. 12. - 3372 KB
  File letöltése
  Épületszerkezettani ismeretek
  Épületszerkezettani ismeretek
  PDF from 2012. 11. 12. - 621 KB
  File letöltése
  Extenzív zöldtető kialakítása
  Extenzív zöldtető kialakítása
  PDF from 2012. 11. 12. - 218 KB
  File letöltése
  Tetőszerkezetek
  Tetőszerkezetek
  PDF from 2012. 11. 12. - 263 KB
  File letöltése
  Magastetők energia-hatékony, fenntartható felújítása
  Magastetők energia-hatékony, fenntartható felújítása
  PDF from 2012. 11. 12. - 1124 KB
  File letöltése

  Hasonló cégek a közelben

  1. Széchenyi Út 17
   2723  Nyáregyháza
  2. Huba U.7
   2721  Pilis
  3. Kölcsey U. 55.
   2721  Pilis
  4. Vasvári P. Utca 23.
   2721  Pilis
  5. Köztársaság Utca 23
   2730  Albertirsa
  6. Köztársaság U. 5.
   2730  Albertirsa
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete